undergraduate thesis
Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća
Završni rad

Oreč, Ema
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics and Business in Osijek

Cite this document

Oreč, E. (2020). Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća : Završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:611340

Oreč, Ema. "Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:611340

Oreč, Ema. "Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:611340

Oreč, E. (2020). 'Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća : Završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 25 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:611340

Oreč E. Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća : Završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2020 [cited 2024 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:611340

E. Oreč, "Organizacijska kultura kao važan element u stvaranju konkurentske prednosti poduzeća : Završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:611340

Please login to the repository to save this object to your list.