master's thesis
Business venture of opening a small company of gluten-free products – project approach

Nikolina Čičković (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics in Osijek
Chair of Quantitative Methods and Informatics
Cite this document...

Čičković, N. (2017). Poslovni pothvat otvaranja male tvrtke za proizvodnju bezglutenskih proizvoda - projektni pristup (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:395567

Čičković, Nikolina. "Poslovni pothvat otvaranja male tvrtke za proizvodnju bezglutenskih proizvoda - projektni pristup." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:395567

Čičković, Nikolina. "Poslovni pothvat otvaranja male tvrtke za proizvodnju bezglutenskih proizvoda - projektni pristup." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:395567

Čičković, N. (2017). 'Poslovni pothvat otvaranja male tvrtke za proizvodnju bezglutenskih proizvoda - projektni pristup', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:395567

Čičković N. Poslovni pothvat otvaranja male tvrtke za proizvodnju bezglutenskih proizvoda - projektni pristup [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek; 2017 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:395567

N. Čičković, "Poslovni pothvat otvaranja male tvrtke za proizvodnju bezglutenskih proizvoda - projektni pristup", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:395567