prikaz prve stranice dokumenta Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"

Rezler, Mateja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics and Business in Osijek
Chair of National and International Economics

Cite this document

Rezler, M. (2018). Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj" (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, Mateja. "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, Mateja. "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, M. (2018). 'Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler M. Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj" [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2018 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

M. Rezler, "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Please login to the repository to save this object to your list.