Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"

Mateja Rezler (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics in Osijek
Chair of National and International Economics
Cite this document

Rezler, M. (2018). Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj" (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, Mateja. "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, Mateja. "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, M. (2018). 'Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, accessed 17 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler M. Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj" [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek; 2018 [cited 2020 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

M. Rezler, "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Islandora Bookmark - Please login to use this feature