prikaz prve stranice dokumenta Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020.
Diplomski rad

Barić, Marin
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics in Osijek

Cite this document

Barić, M. (2020). Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić, Marin. "Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić, Marin. "Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić, M. (2020). 'Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, accessed 21 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić M. Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek; 2020 [cited 2022 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

M. Barić, "Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics in Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Please login to the repository to save this object to your list.