prikaz prve stranice dokumenta BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI
Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija

Barun, Matea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics and Business in Osijek

Cite this document

Barun, M. (2021). BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun, Matea. "BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun, Matea. "BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun, M. (2021). 'BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun M. BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2021 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

M. Barun, "BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Please login to the repository to save this object to your list.