undergraduate thesis
Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka
Završni rad

Cvijović, Dino
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Economics and Business in Osijek
Chair of Quantitative Methods and Informatics

Cite this document

Cvijović, D. (2024). Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka : Završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:533332

Cvijović, Dino. "Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:533332

Cvijović, Dino. "Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:533332

Cvijović, D. (2024). 'Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka : Završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 17 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:533332

Cvijović D. Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka : Završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2024 [cited 2024 December 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:533332

D. Cvijović, "Formiranje informacija važnih za poslovanje i donošenje poslovnih odluka : Završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:533332

Please login to the repository to save this object to your list.