Lečić, M. (2015). Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210
Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210
Lečić, Mila. "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210
Lečić, M. (2015). 'Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 08 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210
Lečić M. Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2015 [cited 2025 April 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210
M. Lečić, "Eno-gastronomska ponuda kao potencijal za kvalitetnije pozicioniranje kontinentalnog turizma u Baranji.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:078210