Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Economics and Business in Osijek Chair of Marketing
Cite this document
Pranić, A. (2022). Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić, Antonio. "Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić, Antonio. "Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić, A. (2022). 'Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić A. Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek; 2022 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
A. Pranić, "Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Economics and Business in Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871