Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Ekonomski fakultet u Osijeku Katedra za marketing
Citirajte ovaj rad
Pranić, A. (2022). Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić, Antonio. "Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić, Antonio. "Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić, A. (2022). 'Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
Pranić A. Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871
A. Pranić, "Kreiranje proizvod mix-a za međunarodno tržište na primjeru Franck i Nescafe kave : Završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:848871