Pivić Kovačević, M. (2018). Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426
Pivić Kovačević, Martina. "Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426
Pivić Kovačević, Martina. "Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426
Pivić Kovačević, M. (2018). 'Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426
Pivić Kovačević M. Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2018 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426
M. Pivić Kovačević, "Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426