disertacija
Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje
Doktorski rad

Bakan, Rikard
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku

Citirajte ovaj rad

Bakan, R. (2024). Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje : Doktorski rad (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:240522

Bakan, Rikard. "Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje : Doktorski rad." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:240522

Bakan, Rikard. "Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje : Doktorski rad." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:240522

Bakan, R. (2024). 'Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje : Doktorski rad', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 24.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:240522

Bakan R. Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje : Doktorski rad [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2024 [pristupljeno 24.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:240522

R. Bakan, "Sukreacija gastroturističkog doživljaja kao čimbenik povećanja atraktivnosti i rasta turističke potražnje : Doktorski rad", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:240522

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.