prikaz prve stranice dokumenta Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine

Šakota, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za financije i računovodstvo

Citirajte ovaj rad

Šakota, M. (2016). Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:964796

Šakota, Marina. "Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:964796

Šakota, Marina. "Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:964796

Šakota, M. (2016). 'Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:964796

Šakota M. Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2016 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:964796

M. Šakota, "Analiza financijskih izvještaja poduzeća Paška sirana d.d. za razdoblje od 2010. do 2014. godine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:964796

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.