Molnar, J. (2016). Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208
Molnar, Josip. "Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208
Molnar, Josip. "Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208
Molnar, J. (2016). 'Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 20.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208
Molnar J. Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2016 [pristupljeno 20.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208
J. Molnar, "Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208