diplomski rad
Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj

Martina Pivić-Kovačević (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za ekonom. i managem. gosp. subjekata
Citirajte ovaj rad

Pivić Kovačević, M. (2018). Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426

Pivić Kovačević, Martina. "Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426

Pivić Kovačević, Martina. "Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426

Pivić Kovačević, M. (2018). 'Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426

Pivić Kovačević M. Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2018 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426

M. Pivić Kovačević, "Mogućnost uspjeha franšize Dunkin' Donuts u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:527426