završni specijalistički
Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije
Specijalistički rad

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku

Citirajte ovaj rad

Budimir, B. (2023). Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije : Specijalistički rad (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:173717

Budimir, Bruno. "Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije : Specijalistički rad." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:173717

Budimir, Bruno. "Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije : Specijalistički rad." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:173717

Budimir, B. (2023). 'Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije : Specijalistički rad', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:173717

Budimir B. Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije : Specijalistički rad [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2023 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:173717

B. Budimir, "Istraživanje spremnosti korisnika na prihvaćanje tehnologija umjetne inteligencije : Specijalistički rad", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:173717

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.