prikaz prve stranice dokumenta Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH

Herek, Borna
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za nacionalnu i međunarodnu ekonomiju

Citirajte ovaj rad

Herek, B. (2016). Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:451829

Herek, Borna. "Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:451829

Herek, Borna. "Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:451829

Herek, B. (2016). 'Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:451829

Herek B. Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2016 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:451829

B. Herek, "Distribucija poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u suvremenim tržišnim uvjetima na području RH", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:451829

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.