diplomski rad
Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki
Diplomski rad

Benčina, Snježana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku

Citirajte ovaj rad

Benčina, S. (2024). Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki : Diplomski rad (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:735122

Benčina, Snježana. "Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:735122

Benčina, Snježana. "Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:735122

Benčina, S. (2024). 'Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 14.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:735122

Benčina S. Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki : Diplomski rad [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2024 [pristupljeno 14.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:735122

S. Benčina, "Jačanje svijesti o složenosti i važnosti prijenosa poslovanja među vlasnicima/cama knjigovodstvenih tvrtki : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:735122

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.