završni rad
ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA
Završni rad

Ćališ, Mihovil
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za management, organizaciju i poduzetništvo

Citirajte ovaj rad

Ćališ, M. (2022). ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA : Završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:356341

Ćališ, Mihovil. "ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:356341

Ćališ, Mihovil. "ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:356341

Ćališ, M. (2022). 'ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA : Završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:356341

Ćališ M. ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA : Završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:356341

M. Ćališ, "ORGANIZACIJSKA KULTURA KAO VAŽAN ELEMENT U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI PODUZEĆA : Završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:356341

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.