završni rad
Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva
Završni rad

Flačer, Dominik
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za kvantitativne metode i informatiku

Citirajte ovaj rad

Flačer, D. (2022). Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva : Završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:664646

Flačer, Dominik. "Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:664646

Flačer, Dominik. "Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:664646

Flačer, D. (2022). 'Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva : Završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:664646

Flačer D. Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva : Završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2022 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:664646

D. Flačer, "Analiza korisničkih zahtjeva-modeli i metode - prikaz slučaja prikupljanja i analize korisničkih zahtjeva : Završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:664646

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.