Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Ekonomski fakultet u Osijeku Katedra za management, organizaciju i poduzetništvo
Citirajte ovaj rad
Lagator, A. (2022). POZITIVNI I NEGATIVNI UČINCI PROVEDENE PROMJENE ORGANIZACIJE MCDONALD`S U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVID-19 : Završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:710079
Lagator, Anamarija. "POZITIVNI I NEGATIVNI UČINCI PROVEDENE PROMJENE ORGANIZACIJE MCDONALD`S U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVID-19 : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:710079
Lagator, Anamarija. "POZITIVNI I NEGATIVNI UČINCI PROVEDENE PROMJENE ORGANIZACIJE MCDONALD`S U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVID-19 : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:710079
Lagator, A. (2022). 'POZITIVNI I NEGATIVNI UČINCI PROVEDENE PROMJENE ORGANIZACIJE MCDONALD`S U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVID-19 : Završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:710079
Lagator A. POZITIVNI I NEGATIVNI UČINCI PROVEDENE PROMJENE ORGANIZACIJE MCDONALD`S U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVID-19 : Završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2022 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:710079
A. Lagator, "POZITIVNI I NEGATIVNI UČINCI PROVEDENE PROMJENE ORGANIZACIJE MCDONALD`S U OKOLNOSTIMA PANDEMIJE COVID-19 : Završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:710079