diplomski rad
Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"

Mateja Rezler (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za nacionalnu i međunarodnu ekonomiju
Citirajte ovaj rad...

Rezler, M. (2018). Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj" (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, Mateja. "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, Mateja. "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler, M. (2018). 'Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 24.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

Rezler M. Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2018 [pristupljeno 24.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186

M. Rezler, "Kreativnost i inovativnost u poduzeću. Osvrt na kreativno djelovanje u pekarsko-ugostiteljskom objektu "Pecolaj"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:051186